Skriv den perfekte Bachelor eller Cand. Opgave

studie_opgave

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er ved at være den tid på året, hvor flere tusinde studerende, skal i gang med deres afsluttende opgave på diverse universiteter og videregående uddannelser.  

Forskel på professions bachelor og almindelig bachelor 

Der findes to typer bachelor. Den ene er en professions bachelor, og den anden er en almindelig bachelor. En almindelig bachelor tages som regel på universitet og tager 3 år. Denne type bachelor er kun et emne, men ikke et bestemt erhverv det passer til. Hvor en professions bachelor henvender sig til at bestemt type arbejde. Som f.eks. sygeplejerske er en professions bacheloruddannelse.  

Husk den røde tråd 

Når du skriver en bachelor, er det vigtigt at du huske at have en rød tråd igennem hele din opgave, så alt du beskriver giver mening og i den rigtige rækkefølge. Sørg også for at du opfylder de krav der er til opgaven, dvs. Indhold, minimum og maksimum længde. Er der bestemte metoder eller indhold som skal være med? Vælg også et emne du synes er spændende, og som er relevant for din uddannelse. 

Husk kildekritik  

Det er vigtigt at du er kritisk når du vælger kilder. Er de troværdige? Du kan finde ud af om det er troværdige kilder, ved at kunne se afsender, hvilken hjemmeside, bog eller artikel det kommer fra.
Hvis det er forskning, er det gennemtestet og anerkendt? Er det en der har skrevet sin mening på en blog, eller er det en professor der har skrevet en akademisk artikel?  

Manglede korrekturlæsning kan koste på karakteren 

Det er utroligt vigtigt at få læst korrektur på din opgave, da hvis din opgave er fuld af grammatiske fejl, hurtigt ville kunne trække dig en karakter ned. Det kan godt virke uoverskueligt at skulle læse korrektur selv. Man anbefaler også at andre læser for dig, da du ofte vil kunne stirre dig blind på dine egne fejl og mangler. Det er heller ikke alle der lige har en ved hånden, som har tid og kompetencer til at læse korrektur på sådan en opgave, derfor bruger flere og flere bureauer til at læse korrektur.
En er af de bedste og billigste på markedet er diction, som både laver korrekturlæsning men også oversætter tekster. Det kan være en god investering. Du kan læse mere om diction og hvad de tilbyder her. 

Hvis du følger disse retningslinjer og den studieordning der er på din uddannelse, skal du nok kunne lave en god opgave. 

Skriv en kommentar