Spar på miljøet med digital hjælp

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er nok ikke mange, der er i tvivl om, at vi lever i en tid, hvor vores planet og jordklode er godt presset. Der skal store ting til, for at udviklingen bliver bremset og i bedste fald vendt om. De helt store ting sker ikke i hjemmet, men der er alligevel meget vi som individer kan gøre. Det kan være alt fra at spise mindre oksekød, at bruge mindre plastik, sørge for at undgå madspild og mange andre ting. Der er dog også mange ting, vi kan gøre, helt uden faktisk at skulle gøre noget.

Spar på strømmen uden at røre en finger

Teknologien kan nemlig hjælpe os meget, og gøre det nemt at spare på strømmen, uden at vi behøver gøre noget som helst for det. En af de ting man kan gøre er at installere bevægelsescensorer i huset, så lyset kun er tændt i rum, når vi faktisk er der. Dette kan dog også være til gene, da lyset har det med at slukke, hvis man sidder stille i længere tid. Der findes dog også alternativer til dette.

En af de mest effektive metoder til at spare strøm på en let måde er ved at bruge Wifi stikkontakter som disse. Disse kan du indstille til at være tændt på bestemte tidspunkter og slukket på andre. Sætter du eksempelvis din telefon til at lade op, så kan du indstille den til at slukke efter en time, når telefonen er opladet.

Du kan også indstille sin stue, så alt er helt slukket om natten og der er intet der står på standby, men tænder igen en halv time, inden i står op. Du kan også have lyset på dit lille barns værelse tændt, hvis de gerne vil have dette, men så slukke det efter nogle timer, når barnet sover trygt.

Det kan også være, at du gerne vil stå op til frisklavet kaffe, så kan du indstille kaffemaskinen til at tænde 5 minutter før vækkeuret. Mulighederne er faktisk næsten uendelige – du kan finde Wifi stikkontakter og meget andet hos smarthjem.nu.

Skriv en kommentar