Spar tusindvis af timer

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

At installere et program på en computer kan til tider være en opgave, der godt kan tage et par timer, alt efter programmet størrelse og omfang naturligvis. Det kan der hurtigt gå meget tid med, hvis man benytter programmer, hvor der er mange opdateringer, der kommer ofte. Forestil dig nu, at virksomheden har 100, 200 eller måske 1000 ansatte, der alle skal have installeret det pågældende program. Det kan hurtigt løbe op i mange tusinde timer i spildt arbejdstid, hvis IT medarbejdere skal rundt til samtlige computere, hvis de ansatte bare skal bruge en halv til en hel time på at vente mens installeringen er i gang.

Det lyder måske ikke af så meget, men en halv eller en hel time gange 500 løber meget hurtigt op, især hvis det sker med jævne mellemrum. Danske CapaSystems har lavet en løsning der afhjælper dette. Ved at installere programmet CapaInstaller en enkelt gang, slipper medarbejderne for at tænke på at holde deres programmer opdateret eller installere nye, da alt bliver klaret fra centralt hold.

Du kan læse meget mere om ydelserne på Capasystems.com her. Det fremadstormende virksomhed har allerede åbnet afdelinger i USA og Tyskland er også netop kommet med, så det også er muligt at få Capainstaller på tysk.

Skriv en kommentar