Styrk dit brand analogt

gadeskilt_strategi_marketing

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Selvom du måske har din egen webshop, og har styr på at brande din virksomhed online, med annoncering, sociale medier og SEO, så er det også vigtigt stadig at styrke dit brand analogt.
Folk befærder sig ikke kun på internettet, de er også derude i virkeligheden engang imellem, og hvis man skal ramme nye grupper af potentielle kunder, er det også vigtigt at have det analog element med, når det gælder markedsføring og styrkelse af kendskab til dit brand.   

Hvordan gør man sit brand stærkere analogt? 

Der findes forskellige måder at gøre det på. Du kan lave plakat reklamer som kan hænge rundt omkring i by billedet, det kan man både hvis man har en webshop eller fysisk butik.
En effektiv men også ofte overset form for brandstyrkelse er såkaldt profiltøj. Profiltøj er tøj med eventuelt logo eller slogan. Her er det vigtigt, hvis du overvejer at få lavet profiltøj, at det er en ordentlig kvalitet og design, så du sender det rigtige signal om din virksomhed.
En af de bedste på markedet til at lave profiltøj er ShopHøjgård. De tilbyder nemlig en stor kollektion af høj kvalitets tøj, samt høj kvalitet af logoer og sloganet der skal på tøjet.
Dette tøj kan du og dine medarbejdere selv rende rundt i og derved brande jeres firma. Men man kan også vælge at lave konkurrencer hvor man kan vinde tøjet og måske nogle andre sponsorerende gaver.  Nogle deler også t-shirts ud og håber på at folk frivilligt går i deres tøj.
Hvis du kunne tænke dig at se mere om shopHøjgård og deres udvalg, kan du se det her. 

Lav events – eller sponsorer fysiske events 

Det er også en god ide selvom du er en webshop at lave nogle fysiske events, eller vær sponsor for nogle allerede eksisterende events. Dette giver også større kendskab til din webshop, og du rammer måske en målgruppe du måske ikke havde regnet med.  

Skriv en kommentar