Tandlæger skal findes online

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes efterhånden et bredt udvalg af hjemmesider, der gør det muligt at tjekke op på ting, inden man beslutter sig for om det er noget man skal investere i. De fleste kender nok eksempler som Tripadvisor, Trustpilot og lignende tjenester, hvor man som bruger kan dele sine oplevelser med givne ting.

En af de nyere skud på stammen for disse tjenester er NyTandlæge. Her kan man søge på registrerede tandlæger i alle danske byer, enten med postnummer eller med bynavn. Søger man eksempelvis på Tandlæge Århus får man 160 resultater, man kan vælge mellem.

Blandt de tandlæger der dukker op, kan man så klikke sig ind på dem og læse de oplysninger som de har angivet, det kan eksempelvis være at læse mere om personalet, specielle behandlinger eller lignende. I søgefunktionen er det også muligt at søge på specifikke behandlinger, hvis du eksempelvis skal have lavet en krone, og gerne vil se mere om dem der tilbyder dette.

Udover de oplysninger som tandlægerne selv har udfyldt på siden, er det også muligt at læse bedømmelser som andre brugere har givet, og det er dette, der kommer til at få tjenesten til at skille sig ud. At vælge en ny tandlæge kan være svært, hvis man eksempelvis flytter til en ny by og ikke lige kender nogen. Ud fra disse bedømmelser kan man så beslutte sig for, hvilken tandlægestol man skal sætte sig i næste gang.

Generelt er disse bedømmelsessider noget, der virkelig er inde i en rivende udvikling, og hvor gode bedømmelser kan betyde en kæmpe forskel for de enkelte butikker, hoteller, restauranter, eller i dette tilfælde tandlæger. Dette er også motiverende for at der altid leveres den bedst mulige service.

Du kan tjekke NyTandlæge ud her

Skriv en kommentar