Top 3 bedste serier om og for nørder lige nu

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nørder er cool lige nu. Det begyndte med serier som The Big Bang og fik for alvor ben at gå på med filmen The Social Network om Facebook’s historie og især om stifteren Mark Zuckerbergs kamp for sin opfindelse. Er du vild med serier der handler om teknologi, iværksætteri og nørderi på den gode måde, så er der rigeligt at gå i gang med på Netflix og især HBO Nordic for tiden.

Hello Ladies
Hello Ladies handler om britiske Stuart der er webdesigner i LA. Han har helt åbenlyst haft ret stor success med sit firma og bor i en fed villa i LA. Men med pigerne går det knapt så godt og det er hans forsøg på at ændre på det som serien handler om.

Stuart spilles af Steven Merchant der var medproducer på flere af Ricky Gervais serier, så hvis du ikke kunne få nok af The Office vil du nok også kunne lide Hello Ladies. Der er flere gode skuespillerpræstationer blandt andet som Stuart’s roommate Jessica spillet af Christine Woods, som en falleret skuespillerinde der stadig tror på det store gennembrud.

Hello Ladies er fuld af tåkrummende pinligheder, som du nok enten synes er hamrende sjovt eller hader. Hello Ladies fik desværre kun lov til at køre en sæson og kan ses på HBO Nordic.

Silicon Valley
Iværksætteri er hot i medierne og blandt unge, men det er ikke altid så glamorøst et liv. Netop det handler komedieserien Silicon Valley om, som er en sjov og samtidig realistisk historie om en flok venner der nærmest ved et tilfælde opfinder en algoritme der viser sig at have et kæmpe potentiale. Her er masser af gode grin når de excentriske venner skal navigere igennem Silicon Valley’s nogle gange absurde miljø. Men der er også masser af lærerige episoder der nok er meget realistiske for iværksættere in-spe.

Her skal vennerne søge funding hos angel og VC investorer, markedsføre deres produkter, finde hosting der kan skalere fra hobby til global app og mange flere problemstillinger som de fleste iværksættere sikkert kender til.

Silicon Valley er nu på sæson 2 og kan ses på HBO Nordic.

Black Mirror
Er du vil med Science Fiction af typen som Heinlein, Asimov og Arthur C. Clarke skrev, så vil du nok også være vild med Netflix serie ’Black Mirror’, som er en filmatisering af en samling noveller af de store science fiktion forfattere som ikke tidligere har været vist på billeder. Her er klassiske historier, som er både skræmmende, tankevækkende og underholdende på samme tid. Hele serien er rigtig flot med glimrende special effects og cgi.

Black Mirror kan ses på Netflix Danmark.

Du kan læse flere technyheder her

Skriv en kommentar