TV2 Play på iPad eller iPhone

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

TV2 Play er TV2s store streamingtjeneste, hvor du får adgang til hele TV2s bagkatalog så vel som live transmissioner, sidstnævnte er TV2 Play den eneste danske streamingtjeneste der tilbyder. TV2 Play kører fint og nemt på computeren og det kan det også gøre på enten din iPad eller iPhone eller begge dele. Følgende er en kort guide, der viser dig hvordan du opnår netop dette.

Sådan får du TV2 Play på din iPad eller iPhone
Det første du skal gøre er at gå til din startskærm på din iPad eller iPhone. Det er den første skærm du bliver præsenteret for, når du enten tænder eller åbner din iPhone eller iPad.

Find nu frem til App Store ikonet og klik på dette, for at gå til Apples Appstore. Når Appstore er åben, klikker du på søgefeltet og indtaster TV2 Play.

TV2 Play applikationen vises nu i søgeresultatet og du klikker blot på gratis knappen og dernæst klikker på Installer-knappen, hvorefter TV2 Play bliver installeret på din iOS enhed, når du har indtastet dit kodeord.

Hop nu igen tilbage til din startskærm på din iPad eller iPhone og naviger til den sidste side på din startskærm, her finder du nu din TV2 Play app. Klik på den og find frem til det du ønsker at streame til din iPad eller iPhone og du er nu i gang!

Skriv en kommentar