TV2 Play

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Med navnet TV2 Play er der nok ikke nogen der er i tvivl om, hvem det er, der står bag tjenesten. Den har dog ikke altid heddet, som den gør nu. Da TV2 som den første TV station herhjemme begyndte at tilbyde streaming, var det nemlig under navnet TV2 Sputnik, som nogen nok vil kunne huske. Navnet blev dog ændret tilbage i 2012, hvor tjenesten også gik en væsentlig opgradering, både hvad angår indholdet og hvad angår designet på app’en såvel som desktop versionen af tjenesten.

Som nævnt var TV2 den første station, der var ude med streaming, og successen var meget begrænset i begyndelsen. Tilbage i 2006 da tjenesten åbnede, var der ikke mange der streamede, og der var mange der havde internetforbindelser, der ikke kunne trække indholdet på et tilfredsstillende niveau. Nu er streaming blevet dagligdag, og TV2 er altså stadig med på bølgen, denne gang med det mere mundrette navn Play. Samtidig gjorde de også et stort nummer ud af relancering, hvilket har været et klogt træk af Danmarks andenstørste station.

Egne produktioner
Det kommer nok ikke som den helt store overraskelse for særlig mange, at den primære fokus på TV2 Play, er på deres egne produktioner, som man ses på hovedkanalen. Det betyder at man kan se serier som Dicte, Anna Pihl, Anstalten, Danish Dynamite, Klovn, Hvor Fanden er Herning, Kristian, Klovn og mange andre danske serier. Derudover er der også adgang til alle deres game shows som Dagens Mand, Stjerne på Stibe, Toppen af Poppen og meget meget andet.

Udover de danske serier og TV2’s egne produktioner, er der også plads til et par udenlandske serier. Der er både nogle af ældre og nyere dato. Eksempelvis man kan finde hele Halløj på Badehotellet, Fint Skal Det Være, En Sag for Frost og flere lignende klassiske serier. Side om side med disse finder man også lidt mere moderne af slagsen, som f.eks. den prisbelønnede Breaking Bad, men man skal ikke vælge TV2 Play på baggrund af udvalget af nye amerikanske serier, hertil er indholdet alt for sparsomt i forhold til konkurrenterne.

Live TV
Et af de steder hvor TV2 Play for alvor distancerer sig fra konkurrenterne, er ved at de tilbyder live TV fra alle deres kanaler. Med TV2 Play kan du altså se TV2, Zulu, News eller Charlie lige meget hvor du befinder dig. Denne funktion er blevet væsentlig mere aktuel efter TV2 er gået fra at være en gratis licensfinanseret kanal, som alle kunne se, til nu at være en betalingskanal. Med TV2 Play har du adgang til det hele live, og du kan se gamle afsnit og episoder af noget du er gået glip af.

TV2 Play virker på din iPhone, iPad, Windows Phone, Android tablets eller smartphone, så der er rig mulighed for altid at have TV2 med dig.

Lavet til brugerne
TV2 er designet utrolig brugervenligt, TV2 har uden tvivl godt været klar over, at der vil være mange der ikke nødvendigvis er specielt teknisk funderet, der kommer til at bruge tjenesten, og derfor er den også lavet meget enkel og overskuelig, så det er let at finde frem til de ting man skal bruge. Visuelt er er det ikke nogen skønhed og designet er en smule kedeligt, men uhyre funktionelt. Det er let at navigere rundt mellem Live, TV og film og man farer ikke vild, som man kan i nogle af de mindre gennemtænkte tjenester, der også findes på markedet.

En dyr fornøjelse
Prisen for TV2 Play er i den høje ende. For 79 kroner om måneden, hvilket er den samme pris som Netflix, HBO og Viaplay får man nemlig kun On Demand delen, hvor man kan se hele det store TV2 arkiv. For 79 kroner (49 lige i øjeblikket), får man adgang til deres live del, hvor man kan se TV2, Zulu, Charlie, News, Film og Fri. Hvis man vil have begge dele skal man af med 119 kroner om måneden, hvilket gør tjenesten en smule uforholdsmæssig dyr i forhold til konkurrenterne, der ligger på omkring 40 kroner mindre om måneden for langt mere indhold.

I forhold til udvalget af serier og film så er prisen høj, til gengæld er det altså også en tjeneste, der som de eneste kan leverer live tv, hvilket betyder af de har noget unikt i forhold til konkurrenterne, hvilket givetvis skal retfærdiggøre den højere pris.

Få en måned gratis
Ligesom flere af de andre tjenester, så kan du også få TV2 Play gratis i den første måned, så du kan se om det er noget for dig. Der er ikke noget værre end at købe noget, man ikke får brugt. Ved at få en gratis måned, kan du finde ud af, om det er noget for dig, om om du eventuelt kan nøjes med Live delen eller On Demand delen, eller du faktisk gerne vil bruge begge dele.

  • Man kan meget nemt få en måned gratis – Men rent faktisk er der endnu flere måder at få gratis TV2 play på..

Skriv en kommentar