Vi vil have lokalt trods det globale

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er nok ikke den store diskussion om, at vi lever i en global verden, hvor der ikke er længere mellem ydelserne end et par få klik væk. Hele verden er generelt for vores fødder, og hvis vi vil have noget fra en amerikansk hjemmeside bestiller vi det bare, og får det hjem til døren efter et par dage.

Med det in mente kunne man også godt forestille sig, at vi danskere i det mindste ville agere nationalt, når det kommer til brug af håndværkere og lignende. Det er dog ikke tilfældet, for selvom vi generelt ikke handler specielt lokalt, når det kommer til shopping og at handle, så er vi meget lokale, når det kommer til at vælge håndværkere.

De fleste der har brug for en håndværker af den ene eller anden grund, har en teori om, at en lokal håndværker vil gøre lidt ekstra for at få en glad kunde, så de kan beholde et godt ry i lokalområdet, for selvom vi er nationale og internationale når det kommer til handel, så er vi lokale, når vi skal have lavet noget.

Håndværkernøglen.dk er en dansk portal, hvor det er muligt at finde lokale håndværkere inden for alle felter, så hvis man mangler en murer i Taastrup, en VVS’er i Slagelse eller en tømrer i Tølløse, så kan man finde det her.

Lige så snart vi forlader den digitale sfære kan vi godt lide at kunne se dem vi samarbejder med i øjnene, og derfor oplever Håndværkernøglen også en solid fremgang i efterspørgsler på lokale håndværkere.

Skriv en kommentar