ViaPlay på PlayStation 3

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vidste du at du kan se ViaPlay på dit fjernsyn igennem din Playstation 3 konsol? Denne artikel forklarer dig trin for trin, hvordan du gør netop dette.

Hvad er ViaPlay
ViaPlay er ViaSats store streamingtjenestesats. ViaPlay har al tilgængeligt indhold fra ViaSats store programpakker, det vil sige at der er rigelig med underholdning, her i blandt de mange populære reality programmer som i disse år, pryder vores TV, for slet ikke at snakke om de mange spændende film og serier, som ViaSat har i deres bagkatalog.

Hvad du skal bruge
For det første kræver det selvfølgelig at du har et ViaPlay abonnement, derudover kræver det at du har en Playstation 3 konsol tilgængelig, så vel som et Playstation Plus abonnement. Du finder Playstation Plus, inde under PSN (Playstation Network) på din konsol.

Sådan gør du
Start din Playstation 3 konsol og klik dig hen til TV-/Videotjenester, under mine kanaler. Her vil du finde ViaPlay applikationen. Den vælger du og installerer og herefter starter du den op.

Så enkelt er det faktisk, at få ViaPlay på sin Playstation 3, god fornøjelse!

Skriv en kommentar