ViaPlay

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Viasats streaming tjeneste har meget opfindsomt fået navnet Viaplay og er tilgængeligt både som desktop version og som app, der kan bruges for en række forskellige enheder, som tablet, smartphone og Playstation. At det er Viasat der står bag tjenesten manifesterer sig naturligvis også i det indhold der er i Viaplay. Udover film, serier og sport er der nemlig adgang til alle Viasats egne produktioner, der primært tæller reality tv af den ene eller anden form.

Størst på dansk reality
Over den sidste håndfuld år er reality tv begyndt at fylde mere og mere i programfladen, og Viasat står bag langt det meste af det mest succesfulde, hvilket også betyder at du får adgang til det hele, hvis du køber dig adgang til Viaplay. Så sagt med andre ord, er du til reality, så kommer du ikke uden om Viaplay. Det er på denne tjeneste at du finder populære serier som Robinson Ekspeditionen, Sommer i Sunny Beach, For Lækker til Love, Familien fra Bryggen, Divaer i Junglen, Luksusfælden og naturligvis ikke mindst Paradise Hotel, der efterhånden nærmer sig sin 10. sæson.
Udover dansk reality så kan man også finde en masse udenlandsk af slagsen. Udover de typiske amerikanske serier, kan man også eksempelvis se den norske udgave af Paradise Hotel og flere andre af lignende programmer.

Bedst til dansk fodbold
Der er nok ikke den store tvivl om, at der er mange der vil vælge Viaplay på grund af den mængde sport, man kan finde på tjenesten. Viaplay har stort set alle tv-transmiterede kampe fra den bedste danske fodboldrække Superligaen. Derudover er der et bredt udvalg af fodbold fra England, Italien og Spanien, ligesom der også er masser af Champions League på programmet. Så hvis man er fodboldfan eller generelt sports interesseret, er Viaplay en fænomenal tjeneste. Hvis man ønsker sport i sin pakke, skal an dog vælge den dyrere udgave end 79 kroner om måneden, da dette udelukkende inkluderer, film, reality og tv serier. Men i forhold til hvad man betaler for sportskanaler hos sin tv udbyder, er Viaplay et absolut fornuftigt alternativt prismæssigt.

Udvalget i film og tv.
Der er et bredt udvalg af både tv-serier og film i Viaplay, og især på filmdelen er tjenesten yderst konkurrencedygtig med lignende tjenester. Udover et bredt udvalg af ældre udgivelser, så finder man også et ganske bredt udsnit af nyere titler, der kvit og frit kan ses bare man har et abonnement til 79 kroner om måneden. Hvis man ønsker endnu nyere film, kan man naturligvis leje dem, og her ligger priserne mellem 29 og 39 kroner, alt efter hvor ny filmen er. I alt er der mere end 2300 film at vælge imellem i Viaplay, hvilket bringer den helt til tops, når det kommer til filmudvalg.
Udvalget af tv-serier stort hos Viaplay, og der findes flere hunderede serier man kan gå ombord i. Udvalget er dog langt fra så stort som hos Netflix, og serierne er ikke så aktuelle som hos HBO Nordic, men der er stadig mange af de mest populære serier. Eksempelvis kan du se Charlie Sheens nye serie Anger Mangement, den populære komedieserie How I met Your Mother, Sci-fi serien Fallin Skies, en legendariske serie Venner, den fantastiske Mad Men, Bones og ABC’s nye serie Reaper. Generelt er der alt hvad ABC har stået bag, hvilket også betyder, at du kan finde de gamle sæsoner af Desperate Housewives, hvis der lidt er skulle være nogen du eller kæresten er gået glip af.

Serierne er delt op i nyeste, mest populære eller genre, og går man kun efter indhold til de mindste, er der også et meget bredt sortiment, så børnene kan bestemt også have stor glæde af et Viaplay abonnement, og du kan have Viaplay på op til fem forskellige enheder, så du både kan have adgang fra din tablet på samme tid som din smartphone og på computeren.

Virker overalt til alt
Viaplay er en af de tjenester, der er kompatible med flest forskellige ting. Således kan man få adgang fra sin spillekonsol, hvis man har enten en Xbox360 eller en PlayStation 3. Man kan også få Viaplay via sit Smart TV, hvis man har et nyere af slagsen fra enten Panasonic, Samsung, LG eller Phillips. Hvis du har en iPad og et Apple TV kan du også se Viaplay via Airplay. Derudover virker tjenesten naturligvis på både Windows, Mac, Android Smartphones og tablets, der er er nyere end 2.3, ligesom den virker på både iPod Touch, iPhone og iPad, eneste krav er, at styresystemet er nyere end iOS 4.2

2 pakker – 2 priser
Viaplay kan købes i to forskellige pakker, alt efter hvilket indhold der er det mest interessante for dig. Den billige pakke der både indeholder tv og film koster 79 kroner om måneden, mens du må punge ud med væsentlig mere, hvis du vil have fodbold fra hele verden med i din pakke. Prisen for TV, Film og Sport er nemlig 229 kroner. Hvis du har dne store pakke behøver du dog heller ikke andre tjenester, hvis du er til sport og i særdeleshed fodbold.

Skriv en kommentar