Vores skiferie bliver digitaliseret

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis der er en ting mange danskere er vilde med, så er det gadgets. Vi køber dem i stor stil til vores hjem. Alt fra robotstøvsugere til stemmeassistenter, HUE lamper og meget meget andet, der kan gøre vores hverdag en lille smule lettere. Når vi tager på ferie er det naturligvis ikke meget anderledes, og her er diverse gadgets også blevet en fast del af bagagen.

De fleste kender nok Endomondo, der tracker ens løb. Faktisk der nok nogen der har den mening, at hvis man ikke har tracket sin løbetid, så tæller den nærmest ikke. Denne trend er i den grad også rykket med på vores skiferie, hvor der findes et utal af apps (udover Endomondo), der tracker ens tid. Så man kan se hvor man har suset ned af pisterne og ikke mindst hvor hurtig man var.

Der findes også dem der går skridtet lidt videre og virkelig gerne vil digitalisere turen. Der findes eksempelvis skihjelme, der har indbygget hovedtelefoner, så man kan bruge dem som headset. Et sted hvor man virkelig kan tale om gadgets, er når det kommer til skibrillerne, hvor der naturligvis virkelig findes mange muligheder. Det er eksempelvis muligt at købe skibriller der har indbygget kamera, så man kan dokumentere hele sin færden uden at være nødsaget til at have et kamera siddende på hjelmen.

Mulighederne er nærmest uendelige og hvis man er helt gadgetfreak, findes der også støvler og ski der måler ens hastighed. Her er der dog tale om lidt mere end hobbyplan, da priserne på disse er i den, lad os bare sige, høje ende.

 

Skriv en kommentar